تحولات منطقه

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از بودجه پیشنهادی دولت برای سال ۱۳۹۶ آموزش و پرورش، انتقاد کرد.

انتقاد مجلس به بودجه آموزش و پرورش
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از فارس، میرحمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که «در بودجه پیشنهادی دولت در خصوص آموزش و پرورش، فقط ۱۰ درصد افزایش برای سال ۹۶ پیش بینی شده است، آیا این میزان کافی است؟»، اظهار داشت: هنوز بودجه آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش بررسی نشده است.

میرزاده افزود: اما قطعاً آموزش و پرورش با توجه به بدهی‌هایی که اکنون دارد، وضعیت مشخصی ندارد و بودجه این دستگاه باید بر اساس عملکرد و نه مصوب ارائه و تهیه شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با این شرایط معوقات فرهنگیان قابل پرداخت نمی‌شود و قطعا آموزش و پرورش دچار مشکل می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha